Heeft u interesse of vragen?

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen?

T +31 (0) 174 - 50 47 85
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bekijk hier onze Fruitteelt en akkerbouw behandelingen

Fruitteelt en akkerbouw behandelingen

In de buitenteelten wordt veel grondwater gebruikt. In grondwater zit veel ijzer dat in de praktijk snel voor verstoppingen zorgt. Deze verstoppingen zijn vaak hardnekkig en nadat de verstopping is opgetreden ook niet meer op te lossen. Toch is de oplossing heel eenvoudig: door het meegeven van Agriguard F. Geen verstopte druppelaars meer, terwijl het middel voedselveilig, eenvoudig en goedkoop in gebruik is.

Lees meer...
Agriguard F voor een goed werkend druppelsysteem

Agriguard F is een samengesteld product dat op een eenvoudige manier de afgifte van de druppelaars in de buitenteelten waarborgt. Via een beveiligd doseersysteem en een vat wordt Agriguard F tijdens het water geven toegevoegd aan het irrigatiewater, waardoor meststoffen opgelost blijven. Daarmee is het een zeer effectieve en goedkope oplossing met maximaal rendement, die een goede afgifte van het watergeefsysteem garandeert.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...