CH2O bestaat uit een klein, flexibel en slagvaardig team dat is gespecialiseerd in waterbehandelingsmiddelen en de bijbehorende doseertechnieken. Daarnaast begeleiden we u om te controleren of u de juiste doseringen meegeeft en de gewenste resultaten ook daadwerkelijk realiseert. Minimaal eenmaal per twee maanden testen daarom bij u op het bedrijf de werking van het systeem.

100% tevredenheid

Doordat we met een klein team werken zijn we flexibel en kunnen we snel anticiperen op belangrijke momenten. Veel collega telers maken al gebruik van onze waterbehandelingsmiddelen, tot volle tevredenheid. Daarom staan we ook 100% achter de toepassingen. En bent u om wat voor reden dan ook tóch niet helemaal overtuigd? Dan kunt u een beroep doen op onze unieke garantie: niet tevreden, geld terug. Zonder aanvullende voorwaarden, zonder uitsluitingen. De enige kosten die u dan nog heeft zijn die van de verbruikte middelen.

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...