Bio CH2OT lijn

Verstoppingen, vervuiling en uitval tegengaan is iets waar CH2O in gespecialiseerd is. Het is echter geen eenmalige behandeling. Het is belangrijk om continu te zorgen voor schone leidingen. Naast het (gegarandeerd) schoonhouden van de leidingen hebben we een Bio CH2OT lijn - uitgesproken als Bio Sjot lijn - in ons dienstenpakket. Een lijn met bioproducten om de productiviteit van uw teelt extra te stimuleren.

Root CH2OT is een geconcentreerde vloeibare wortelstimulator. We weten allemaal als geen ander dat wortels noodzakelijk zijn voor de groei van de plant. Door dit product regelmatig mee te doseren met het gietwater versterken we het wortelmilieu en zorgen we voor een sterke productieve plant.

Leaf CH2OT is een geconcentreerd vloeibare bloeistimulator. De werking van dit product is er opgericht om de zichtbare delen van de plant een volledige biologische boost te geven.

Reservoir CH2OT is een zuiver natuurproduct, vervaardigd uit kruiden en plantenextracten. Een product ontwikkeld als celstimulator voor micro-organismen die een positieve werking hebben op uw teelt.

Bekijk hier onze Irrigatiewater behandelingen

Reinigen met chloordioxide: Sure Flow

Chloordioxide is speciaal ontwikkeld om water en leidingen schoon te maken en schoon te houden. Dit kan al bij heel lage doseringen, ook bij extreem vuile leidingen. Chloordioxide wordt al sinds de jaren 60 in het drinkwater toegepast. In de glastuinbouw is het minder bekend. De laatste jaren is dit snel aan het veranderen, ook doordat de toepassing van natriumhypochloriet steeds meer aan banden ligt.

Lees meer...
Reinigen met zilver gestabiliseerde waterstofperoxide: Oxiline-50

Standaard waterstofperoxide wordt al jarenlang voor diverse doeleinden in de glastuinbouw toegepast. Het is echter erg instabiel en breekt gemakkelijk af. Om de stabiliteit en de houdbaarheid van waterstofperoxide te verlengen worden er producten aan toegevoegd: per-azijnzuur, glycolen en zilver. Van die toevoegingen blijkt zilver in de praktijk de beste werking te hebben.

Lees meer...
Meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek

De Vital-Oxidizer is momenteel de meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek op de Nederlandse markt. Op een nagebootste ‘natuurlijke’ wijze verbeteren we uw irrigatiewater. Gegarandeerd resultaat met meer zuurstof en energie voor uw teelt.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...