Als u vloeibare producten wilt meegeven, biedt CH2O een kant en klare doseeroplossing. Of dit nu waterbehandelingsmiddelen, meststoffen of plantstimulatoren zijn, maakt voor het systeem niet uit, zolang het maar om een vloeibaar product gaat. Het hart van het systeem is een doseercomputer. De huidige generatie doseercomputers kan maximaal drie individuele pompen aansturen die op drie individuele watergeefsystemen producten kunnen injecteren.

Elke pomp kan apart worden ingesteld met verschillende doseersnelheden. Pompen kunnen onderling zelfs verschillende groottes hebben. Zolang de doseercomputer maar een signaal van een watergeefpomp en een literteller signaal van de literteller binnen krijgt dan is alles mogeljik. Ook zijn er mogelijkheden om tijdelijk vloeistoffen mee te doseren of bijvoorbeeld uitsluitend gedurende 2 dagen in de week (en 5 dagen niet). Door die uitgebreide mogelijkheden kan CH2O voor elke situatie een passende oplossing leveren. Heeft u een probleem met het doseren dan bent u bij ons aan het goede adres! Nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen, neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...