CH2O geeft u optimaal inzicht in de waterkwaliteit door waterstromen te controleren en hiaten zichtbaar te maken. Dit doen we door:

  • in het gehele watergeefsysteem watermonsters te nemen
  • deze ter plekke te controleren op vervuiling, neerslag, opgelost zuurstof, het effect van mogelijke waterbehandelingen et cetera
  • met een verslag inzichtelijk te maken of het water in topconditie verkeert of juist enorm kan worden verbeterd kan

Deze betaalde dienst is slechts beperkt beschikbaar en wordt altijd op afspraak uitgevoerd. Het verslag kunt u gebruiken om samen met uw voorlichter of toeleverancier te bespreken hoe u diverse zaken kunt optimaliseren. Ook kan CH2O desgewenst als toeleverancier optreden. U bent echter tot niets verplicht. Het enige doel dat we hebben is om kwekers te helpen het maximale uit de teelt te halen. Hóe we dat doen, is geheel aan u.

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...