CH2O B.V. is de zelfstandige Nederlandse dochteronderneming van CH2O incorporated, gevestigd in de staat Washington. Sinds 2013 zijn wij actief in de agrarische sector voor alle teelten onder glas en de buiten teelten, waarbij u kunt denken aan hard fruit, zacht fruit én landbouw gerelateerde producten. 

Met een klein flexibel team van experts leveren we waterbehandelingsmiddelen, microdoseersystemen, beluchtingssystemen, biostimulanten en doen continu aan naloop en advisering. Bij CH2O bouwen, ontwikkelen én programmeren we alles in eigen beheer. Daarnaast installeren en onderhouden wij al onze systemen met eigen opgeleide monteurs. Alles voor het beste resultaat. 

Onze missie? Het helpen voorkomen van groeiproblemen in uw teelt en het oplossen van vervuiling en verstoppingen in irrigatiesystemen. Hierbij staat u als klant altijd centraal. Heeft u dat gevoel niet? Dan mag u ons daar zeker op afrekenen.

Daarnaast helpen we bij het veilig recirculeren van water zodat er – nagenoeg – geen kostbaar water geloosd hoeft te worden. Het recirculeren zorgt uiteraard weer voor nieuwe uitdagingen, vandaar dat we aansluitend beluchtingssystemen en biostimulanten aanbieden om zo het hoogst haalbare kwaliteit irrigatiewater te realiseren, zodat de planten optimaal kunnen groeien, bloeien en produceren.

Ofwel, CH2O zorgt voor gegarandeerd schoon water.

---------------------------------------------------------------------------

Wilfred Vijverberg

Jacco van der Zalm

Pieter Vromans

Hans van Gaalen

Han-Willem Mooij

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...