Via de website van CH2O wordt algemene informatie verstrekt over CH2O. Voor zover informatie gaat over waterbehandeling(smiddelen) en de bijbehorende dosseertechnieken, is niet beoogd om advies te verlenen voor concrete situaties. De betreffende informatie wordt door ons met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. CH2O aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor de onjuistheid en onvolledigheid van de aangeboden informatie, noch voor schade (in welke vorm dan ook), direct of indirect veroorzaakt door het gebruik van die informatie. Verwijzingen via de site naar andere sites en externe bronnen die niet door ons worden onderhouden zijn louter ter informatie voor de bezoeker opgenomen. CH2O draagt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid of enig ander aspect van de informatie op die websites, noch onderschrijft of keurt de inhoud van deze websites goed. Het is de ontvanger/gebruiker van de informatie niet toegestaan deze te vermenigvuldigen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder uitdrukkelijke, schriftelijke toestemming van CH2O.

Door het gebruiken van de website www.ch2o.nl gaat u akkoord met de inhoud van deze disclaimer.

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...