Leaf CH2OT

De Leaf CH2OT is een biologisch geconcentreerde vloeibare bloeistimulator. De toepassing van dit product is gericht op het deel van de plant boven de grond. Leaf CH2OT stimuleert de opname en het transport van de voedingsstoffen in het gewas. Dit resulteert in betere kwaliteit, houdbaarheid en productie van het gewas.

100% natuurlijk

Leaf CH2OT is samengesteld uit 100 procent natuurlijke planten- en vruchtenextracten en oliën. 

De toepassing en dosering

Wat betreft de Leaf CH2OT is het advies gebruik, om wekelijks 2 liter per hectare mee te geven. De Leaf CH2OT is verkrijgbaar in 20 liter Jerry cans.

Technische oplossing om mee te doseren

CH2O heeft diverse mogelijkheden om onze bestaande doseerapparatuur uit te breiden, zodat deze ook de biologische producten mee kunnen geven. Het micro doseersysteem schakelt dan automatisch over van de chloordioxide of waterstofperoxide over op het meedoseren van de biostimulant. Zodra de biologische injectie klaar is, schakelt hij weer automatisch over naar de ingestelde dosering van de chloordioxide of waterstofperoxide. Let wel, dit geldt voor het systeem van de 3e en 4e generatie. 

Zelf kleinschalige groei proeven doen

Het is mogelijk om een groeiproef te doen. Om een goede proef te doen is het altijd belangrijk een vak te behandelen door deze in tweeën te delen. De ene helft krijgt dan voedingswater en de tweede helft krijgt dan hetzelfde voedingswater met een toevoeging van Root CH2OT. De mee te geven hoeveelheden per 100 liter voedingswater bedragen:

20 cc Leaf CH2OT

Mocht u aan de hand van bovenstaande informatie nog vragen hebben, dan horen wij dat natuurlijk graag.

Bekijk hier onze Irrigatiewater behandelingen

Reinigen met chloordioxide: Sure Flow

Chloordioxide is speciaal ontwikkeld om water en leidingen schoon te maken en schoon te houden. Dit kan al bij heel lage doseringen, ook bij extreem vuile leidingen. Chloordioxide wordt al sinds de jaren 60 in het drinkwater toegepast. In de glastuinbouw is het minder bekend. De laatste jaren is dit snel aan het veranderen, ook doordat de toepassing van natriumhypochloriet steeds meer aan banden ligt.

Lees meer...
Reinigen met zilver gestabiliseerde waterstofperoxide: Oxiline-50

Standaard waterstofperoxide wordt al jarenlang voor diverse doeleinden in de glastuinbouw toegepast. Het is echter erg instabiel en breekt gemakkelijk af. Om de stabiliteit en de houdbaarheid van waterstofperoxide te verlengen worden er producten aan toegevoegd: per-azijnzuur, glycolen en zilver. Van die toevoegingen blijkt zilver in de praktijk de beste werking te hebben.

Lees meer...
Meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek

De Vital-Oxidizer is momenteel de meest prijsgunstige waterverbeteringstechniek op de Nederlandse markt. Op een nagebootste ‘natuurlijke’ wijze verbeteren we uw irrigatiewater. Gegarandeerd resultaat met meer zuurstof en energie voor uw teelt.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...