Glasreiniging

Ruiten worden groter, roeden smaller. Allemaal om meer zonlicht binnen te krijgen voor een betere groei en een hogere productie. Gedurende een teeltseizoen worden ruiten vuil. Dat gebeurt door stof, stuifmeel, condens, het gebruik van fogs, LVM en andere producten. Dat dit ten koste gaat van de instraling is bekend. Maar hoe kunt u die aanslag op een simpele manier verwijderen, zodat de het glas schoon, vetvrij en condensarm is en uw gewas een optimaal teeltseizoen tegemoet gaat?

Hiervoor heeft CH2O IVR-Clear S ontwikkeld: een driecomponenten-oplossing die etst, ontvet en goed vocht afvoert. Collega telers van u die IVR-Clear S al gebruiken, zijn er zonder uitzondering tevreden over. Bent u benieuwd of dit ook bij u in het bedrijf goed werkt? Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak. CH2O is altijd bereid tot een test. U heeft dan een jaar de tijd om te bekijken of IVR-Clear S doet wat u ervan verwacht: schoon en helder glas met een optimale lichtdoorlaat!

Bekijk hier onze Glasreiniging behandelingen

Glasreiniging

Iedere kweker weet hoe belangrijk schoon glas is voor een goede opbrengst. Daarom heeft CH2O een driecomponenten-glasreiniger ontwikkeld die voldoet aan alle eisen die u stelt aan schoon en lichtdoorlatend glas, vrij van condens en vervuiling. Resultaat gegarandeerd!

Lees meer...
IVR-Clear S voor schoon en condensarm glas

Door gebruik te maken van dit driecomponenten-product wordt uw glas weer als nieuw. De toepassing is hetzelfde als de meeste glasreinigers: middel op het glas spuiten en vervolgens binnen 10 tot 15 minuten weer afspuiten. IVR-Clear S werkt etsend op het glas, maakt het vetvrij en zorgt er gedurende het teeltseizoen voor dat het glas condensarm is. Hierdoor is uw glas aan het einde van het teeltjaar nog steeds bijzonder schoon. Een volgende glasreiniging is daardoor weer eenvoudig uit te voeren.

Lees meer...

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...