Water, we denken er al niet eens meer over na. Maar zonder water geen leven. Alles in en om ons heen heeft water nodig. En dan hebben we ook nog eens te maken met alle structuren van water, zoals ijs, vloeibaar of waterdamp. Elk probleem vraagt daarom om zijn eigen oplossing.

Wilt u juist meer of helemaal geen zuurstof in het water, wilt u een oppervlakte grondig schoon maken of zijn het neerslaan van meststoffen juist een probleem zodat verstoppingen ontstaan. Wij kunnen u daarbij adviseren en oplossingen aandragen zodat u van deze problemen af kunt komen. Alles wat u hier voor nodig heeft hebben wij onder één dak. Dus wij voorzien in de leveringen van de benodigde waterbehandelingsmiddelen als wel in de technische voorzieningen om deze waterbehandelingsmiddelen op een veilige, verantwoorde en doeltreffende manier mee te kunnen doseren in het specifieke systeem.

Daarnaast onderhouden we alles ook netjes en voeren we met verantwoorde tussenpozen preventief onderhoud uit (zonder vast te zitten aan onderhoudscontracten), zodat u ontzorgd wordt en u van de apparatuur mag verwachten waar u het voor aangeschaft heeft. Het enige waar u omkijken naar heeft is of er voldoende waterbehandelingsmiddelen aanwezig zijn.
Mocht u willen weten wat wij doen, kijkt u dan gerust even bij behandelingen of unieke doseertechniek naar de mogelijkheden. Staat uw uitdaging niet in de lijst, dan horen wij dat graag zodat wij kunnen bekijken wat wij voor u kunnen betekenen. Wij houden namelijk wel van een agrarische uitdaging!!

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...