Ketelwater behandelingen

KWB 6436 is speciaal ontwikkeld om het verwarmingssysteem te beschermen tegen corrosie en (toekomstige) lekkages. KWB 6436 is niet in staat om schade aan het systeem te verhelpen, maar zorgt er wel voor dat geen nieuwe inwendige schade meer ontstaat. Het product bestaat uit twee bestanddelen die elkaar goed aanvullen en samen een prefect resultaat opleveren.
CH2O voert jaarlijks een kosteloze controle uit. Hiervan krijgt u een verslag, zodat u weet dat u er alles aan heeft gedaan om een probleemloos jaar tegemoet te gaan. Resultaat gegarandeerd.

Houd uw druppelsysteem blijvend schoon. Met CH2O

Van de werking van reinigingsmiddelen voor irrigatiesystemen moet u op aan kunnen. Bij CH2O heeft u de keus uit twee verschillende middelen, beide met hun eigen kenmerken en voordelen. Zowel met chloordioxide als met gestabiliseerde waterstofperoxide houdt u het druppelsysteem blijvend schoon. En bent u toch niet tevreden? Dan kunt u bij CH2O terugvallen op een unieke garantie: niet tevreden, geld terug.

Lees meer...

Sure Flow chloordioxide onder de loep genomen!

Veel kwekers vragen zich af wat chloordioxide zo anders maakt en associëren het veelal met chloor of natriumhypochloriet. Waarom is chloordioxide geen chloor en waarom is Sure Flow chloordioxide zo uniek en kan het met hele lage concentraties dingen voor elkaar krijgen wat anderen niet lukt? Bijzonder, uniek en resultaat gericht….. Sure Flow.

Lees meer...